Valonlähteet

88
Väri
Materiaali
Valonlähde tyyppi
Volt
Watt
himmennettävä
Näytä
Valonlähteet

Pienempi, tehokas ja yksilöllinen. Verrattuna vanhanaikasiin hehkulamppuihin, jotka eivät käytännössä ole muuttuneet yli 100 vuoteen, energiansäästövalonlähde on kehittynyt nopeasti vain 30 vuodessa.

Nopeus, jolla tekninen kehitys on sittemmin tapahtunut, on henkeäsalpaava: ensimmäiset valonlähteet olivat pitkiä, hitaita ja säteilvät vain kylmävalkoista valoa. Niistä tuli kuitenkin vähitellen kompakteja ja tehokkaita. Nykyään asiakkaat voivat ostaa lamppuja, jotka säteilevät juuri haluamansa lämpimän tai kylmän valkoisen valon. Siksi energiaa säästävät valonlähteet korvaavat usein tavanomaiset hehkulamput, jotka ovat nyt kiellettyjä monissa maissa.
Osram tarjoaa laajan ja kattavan valikoiman LED-lamppuja, jotka näyttävät ja tuntuvat perinteisiltä hehkulampuilta. Mikä on LED? Se on diodi. Diodit ovat tänään todella suuritehoisia.

Halogeenilähteet vs. LED:
Halogeenilampuilla, pienistä kohdevalaisimista suuriin kattovalaisimiin, on lyhyempi käyttöikä (noin 2000 tuntia) ja ne kehittävät suhteellisen korkeita lämpötiloja, kun ne palavat. Tämä voi joskus olla ongelma, mutta esimerkiksi talvella rakennustyömaalla lämmin valonheitin voi olla hyödyllinen. Korkeamman lämpötilan vuoksi halogeenivalot kehittävät voimakkaamman kirkkaan tunteen. LED-valoilla varustetuilla valaisimilla on huomattavasti pidempi käyttöikä (noin 10-30 000 tuntia) ja niiden etuihin sisältyy alhaisempi energiankulutus.

Osramin MR16- ja PAR16-LEDit ovat ihanteellinen korvaaja, toisin kuin aikaisemmat LED-lamput, uudet mallit on valmistettu kooltaan samanlaisina kuin niiden halogeenivaihtoehdot. Ja aidon lasikuoren ansiosta niitä on erittäin vaikea erottaa halogeenilampuista, mikä tekee niistä täydellisen korvauksen. Lisäksi ne kuluttavat vain murto-osan vastaavien halogeenilamppujen tarvitsemasta energiasta. Nämä uudet lamput voidaan himmentää, ja ammattimainen malli antaa jopa 40 000 tuntia valaistusta.

Kaikkien Osram-lamppujen tehokkuus, muotoilu ja laatu jättävät vaikuttavan vaikutelman.