Peruutuskäytäntö

Oikeus peruuttaa
Sinulla on oikeus perua tilauksesi 14 päivän kuluessa ilmoittamatta syytä.

Peruutusaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä päivästä, jolloin vastaanotat tai kolmas osapuoli paitsi kuljettaja saa viimeisimmät tavarat fyysisesti halluunsa.

Jos haluat käyttää peruutusoikeutta, sinun on ilmoitettava meille (Rendl Lighting info@rendl.fi, puhelinnumero: +358 942 704 068) päätöksestä peruuttaa tilauksesi selkeällä ilmoituksella (esim. postitse tai sähköpostitse). Peruutusajan noudattamiseksi riittää, että lähetät ilmoituksen peruuttamisoikeutesi käyttämisestä ennen peruutusajan päättymistä.

Peruutuksen vaikutukset
Jos peruutat tilauksen, korvaamme sinulle kaikki sinulta saadut maksut lukuun ottamatta toimituskuluja. Voimme tehdä vähennyksen toimitettujen tavaroiden arvonmenetyksestä, jos vahingot johtuvat tarpeettomasta käsittelystä. Teemme korvauksen ilman aiheetonta viivytystä ja viimeistään -

a) 14 päivän kuluttua siitä päivästä, kun olemme vastaanottaneet toimitetut tavarat takaisin, tai

b) (jos aikaisemmin) 14 päivän kuluttua päivästä, jona toimitit todisteet siitä, että olet palauttanut tavarat, tai

(c) jos tavaroita ei toimitettu, 14 päivän kuluttua päivästä, jona meille ilmoitetaan päätöksestäsi peruuttaa tilauksesi.

Teemme korvauksen samoilla maksuvälineillä, joita käytit alkuperäisessä tapahtumassa, ellet ole nimenomaisesti sopinut toisin; joka tapauksessa et maksa mitään korvauksia korvauksen seurauksena.

Voimme pidättää korvauksen, kunnes olemme vastaanottaneet tavarat takaisin tai jos olet toimittanut todisteet tavaroiden takaisin lähettämisestä, sen mukaan kumpi on aikaisin. Voit lähettää tavarat takaisin tai luovuttaa ne meille ilman aiheetonta viivytystä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluessa päivästä, jolloin ilmoitit tilauksen peruuttamisesta meille. Määräaika noudatetaan, jos lähetät tavarat takaisin ennen 14 päivän määräajan päättymistä.

Sinun on vastattava välittömistä tavaroiden palauttamiskustannuksista.

Olet vastuussa vain tavaroiden arvon alentuneesta arvosta, joka johtuu muusta käsittelystä kuin mikä on tarpeen tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toiminnan selvittämiseksi.